YUMI BRUNSSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yumi Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2024 om 23:24 Super blij mee en er is niks vergeten! Ik heb er goed van genoten Yumi! :)
27 jun 2024 om 8:26 Voor de eerste keer een bestelling bij Yumi geplaatst en niet teleurgesteld. De sushi was van goede kwaliteit; erg lekker.
17 jun 2024 om 22:17 Poké bowl was goed gevuld en erg lekker. Echter ben ik van menig dat de tonijn net wat verser had gekunt. Heb al eens lekkerdere tonijn bij Yumi gehad.
17 jun 2024 om 7:44 Waardeloos voor wat je krijgt. Ik bedtel er nooit meer. Was nog niet genoeg voor 1 persoon en dat voor 55 euro
5 mei 2024 om 20:20 Heerlijke sushi echt genoten ervan en vriendelijke bezorging. Zeer voor herhaling vatbaar
3 mei 2024 om 6:41 Sushi was niet lekker maar de warme bijgerechten waren wel lekker en wel snel bezorgd
24 feb 2024 om 18:49 Heerlijke sushi besteld.
18 feb 2024 om 21:37 Heerlijke sushi en goeie service!
28 jan 2024 om 0:37 Lekker eten, vriendelijk personeel
27 dec 2023 om 18:45 Zeer onvriendelijke bezorger. Eten viel tegen, geen goede prijs kwaliteit verhouding.
22 dec 2023 om 18:49 Lekker eten! Goede service en geleverd op de tijd die we aan hebben gegeven.
15 nov 2023 om 18:56 Was zeker niet vers. Prijs niet in verhouding met matige kwaliteit. Soms is t erg goed maar soms ook niet.